Om os

“Jeg var så heldig at høre jeres kor i Svenstrup Kirke. Det var en stor oplevelse at se jeres engagement og jeres spontane glæde. Det gjorde mig glad og en masse gange meget rørt over hvor dygtige I er og jeres valg af sange, som gik lige i hjertet.
Tak for en dejlig oplevelse.”
– Judith Kok

Om koret

Sønderborg Gospel Choir øver hver torsdag fra klokken 19.00 til 21.30 i Multihuset på Dybbøl-Skolen, Gammel Aabenraavej 20, 6400 Sønderborg.

På grund af et ambitiøst niveau, er der mødepligt.

Rent aldersmæssigt er vores medlemmer mellem 20 og 60 år. Nogle af os har været med helt fra begyndelsen, de fleste er kommet til undervejs og nogle er kun lige startet – men til fælles har vi kærligheden til gospelsangen og til vores kor.

Om dirigenten

Siden 2017 har Johanna Løhde Nielsen været ansat som vores dirigent og har til daglig det musikalske ansvar. Hun er uddannet rytmisk sanger og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium.
Johanna har stor erfaring indenfor gospelverdenen både som korleder og solist. Hun sigter først og fremmest efter at skabe en kontinuerlig udvikling i koret som helhed, men har også øje for at styrke os enkeltvis, til gavn for hele koret.

Korleder Johanna

Om bestyrelsen

Bestyrelsen står for alt det administrative, samt den daglige drift af koret.

Formand Christina
Formand // Christina Agnes Lentz
Menigt medlem Sanne
Næstformand // Sanne Pedersen Bruun
Kasserer Andrea
Kasserer // Andrea Kjelgaard Bech
Menigt medlem Gitte
Medlem // Gitte Elledge Lundby
Suppleant Vigdis
Medlem // Vigdís Sæunn Ingólfsdóttir
Suppleant // Stine Bertelsen Hoffmann